Eladó vendéglátó egység Budapest VIII. ker, Corvin negyed, 36.000.000 Ft, 31 négyzetméter
36 mFt
Budapest VIII. ker,
eladó vendéglátó egység
Méret:
31 négyzetméter
Jelleg:
Cukrászda
Tulajdonviszony:
Tulajdonjog
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
3231
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
vendéglátó egység
Jelleg:
cukrászda
Település:
Budapest VIII. ker
Cím:
Nap utca
Alapterület:
31 négyzetméter
Ár:
36.000.000 Ft
Tulajdonviszony:
tulajdonjog
Ingatlan azonosító:
9853041
Szintek:
földszintes
Elhelyezkedés:
utcafronti
Ingatlan leírás
Budapesten a VIII. kerületben, a Corvin negyed közelében, a körúttól két sarokra, a rehabilitációs városrészben, frekventált helyen, a Futó utca NAP utca sarkán, 2008-ban épült, új építésű társasház földszintjén, utcafrontról közvetlenül megközelíthető, saját kirakattal rendelkező 31 mn-s, kitűnő állapotú üzlethelyiség eladó. A tulajdonos egy barátságos kis látványcukrászdát alakított ki, melyet a legmodernebb a HACCP-nek megfelelő korszerű csúcs kategóriás gépekkel, és saválló lemezzel bevont pultokkal alakított ki. A cukrászda berendezése is a vételár részét képezik. A betérő vendégek szívesen időztek el, egy finom kávé, vagy házi készítésű limonádé mellet elfogyasztott süteményükkel, mivel a helyiséget kellemesen belengte a frissen készülő édességek illata. A tulajdonos csakis családban történt változások miatt válik meg ettől a gondos tervek által megálmodott kis „ékszerdoboztól”.
Az ingatlanban egy nagy helység található, mely az eladó pulttal elszeparált látványkonyhából, és üzlettérből áll. Mögötte helyezkedik el a személyzet részére kialakított öltöző Wc-vel.Jobbra a sarokban található a mellékhelyiség. Az üzlet rendelkezik engedéllyel az önkormányzattól, 2-3 asztallal kialakított terasz használatára az utcán.
Vásárlás esetén, egy azonnal működtethető vállalkozás indítására alkalmas létesítményhez juthat az új tulajdonos. A társasház homlokzatára megengedett a cégtábla kihelyezése.
Ha más profilra keres valaki egy kitűnő helyen található üzlethelyiséget, akkor is jó szívvel tudom ajánlani. Kiválóan alkalmas kisebb iroda, rendelő, szépészeti szalon kialakítására is.
Fenntartási költsége alacsony. Közös költsége: 12.000 Ft, mely a fűtést is magába foglalja.
Térkép
Érdeklődés
 
 
 
 
 
 
Küldés