Eladó ipari ingatlan Zalaszentgrót 80 000 000 Ft

Leírás

Zalaszentgrót város központjához közel, csendes nyugodt környezetben, szilárd burkolatú úton keresztül megközelíthető, 3 épületrészből álló, mindösszesen 670 m2 –es, üzem megnevezésű, önálló bejáratú telephely, 1853m² telekkel eladó. Az ingatlan jelenleg folyamatos bérbeadással hasznosított, a bérlők továbbra is maradnának a bérelt ingatlanokban.
A telephelyen 3*80A villamos teljesítmény van kiépítve, de jelenleg 3*20A van csak lekötve-használva. A közmű főmérők mellett, egyes ingatlanrészekhez, almérők is ki lettek építve (5 db gáz almérő, 5 db víz almérő, 10 db villamos almérő). Az ingatlan 3 épület részre tagolt.
1. Épületrész: kb. 1960-as építésű, 1987-ben tetőtérrel bővített földszint + tetőteres kialakítású, utcafronti műhely és lakás. Az épület fűtése gázkonvektor, illetve a tetőterében üzemen kívüli radiátoros cirkó központi fűtés. Az épület északi oldalán, mindkét szintjén lakás funkció lett kialakítva, az épület déli oldalán műhely és vizesblokkok találhatóak.
2. Épületrész: kb. 1960-as építésű földszintes épület fűtése egyedi gázkonvektor. Jelenleg több műhellyel és autómosó funkcióval. Az autómosó technológiai berendezései 2010-ben az (olajszűrő-ülepítő-stb. ) felújításra, illetve korszerűsítésre kerültek.
3. Épületrész: kb. 1960-as építésű földszintes kialakítású épület. Északi oldalán ideiglenes jelleggel lakás lett kialakítva. Fűtése mobil Kályha, meleg víz ellátása villany bojler. Az épületben több aknás autószerelő műhelyek találhatóak, klímás-hűtéssel és fűtéssel.
Az ingatlan az érvényes rendezési terv szerint GKSZ-5 övezeti besorolású, kereskedelmi, szolgáltató terület. A legnagyobb beépítettség 45 % lehet. Az ingatlan tagolt épület állománya lehetővé teszi a több kisebb részben történő hasznosítását is. AZ ÁR IRÁNYÁR! INGATLAN BESZÁMÍTÁS LEHETSÉGES!

Ipari ingatlan részletei

Ár: 80 000 000 Ft
Méret: 670 négyzetméter
Azonosító: 10483636
Irodai azonosító: 3360
Cím: Malom u. 24.
Telek: 1853 Négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: Üzem
Elhelyezkedés: Különálló
Tulajdonviszony: Tulajdonjog

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Gáz
  • Ipari áram
  • Villany
  • Víz

Térkép