Eladó ház Zákány, 17.500.000 Ft, 100 négyzetméter
17,5 mFt
Zákány,
eladó ház
Méret:
100 négyzetméter
Szobák:
2
Fűtés jellege:
Egyéb
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
3388
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Zákány
Cím:
Május 1. utca 19.
Alapterület:
100 négyzetméter
Ár:
17.500.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10560743
Szintek száma:
földszintes
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
egyéb
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
885
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Somogy megyében, a Gyékényesi-tó közelében, Zákány településen, rendezett falusi környezetben eladó egy 100 m2-es, egyszintes, jó állapotú, konyha + nappali , továbbá 1 szobás, fedett teraszos, hangulatos, mediterrán jellegű családi ház, hozzá tartozó 885 m2-es, parkosított és ápolt telekkel. A nappali rész mennyezete impozáns, egyedileg összeválogatott, fagerendás megoldású, a konyhapult téglából épített. A tágas fürdőszoba, káddal és zuhanykabinnal felszerelt. Az emeleti galéria rész szerkezetkész, igény esetén beépíthető, a lépcsőfeljáró a zárt előtérben került kialakításra. Az utcafronton található egy külön bejáratú, 14 m2-es üzlet /iroda /, hozzátartozó mellékhelyiséggel. Az ingatlan 1976-ban épült, az akkori kornak megfelelő építési anyagokból, és technikával, de az épületet folyamatosan karbantartották, és újították. A fűtésről cirkó-gázkazán és vegyes tüzeléses kazán gondoskodik, a meleg víz ellátása gáz-kazánról történik. Az udvaron található egy fedett gépkocsibeálló, egy épített, fedett grillező, filagória, műhely. A kertben található növények egyediek és gondosan összeválogatottak.
Az ingatlant nem csak családi házra vágyóknak, hanem nyaralót keresőknek is ajánlom, mert egy olyan csodás környezetben van a ház, ahol minden adott a téli - nyári pihenéshez, kikapcsolódáshoz.
Az ingatlan helyiségei:
Földszint: terasz, előszoba, előtér, konyha + nappali, szoba, fürdőszoba + wc, kazánház.
Melléképület: műhely 30 m2, grillező 10 m2, fedett gépkocsitároló.
Utcafronti üzlethelyiség 15 m2: üzletrész, W c+ mosdó.
Zákány település a Dél-Dunántúl országrészben, Somogy megyében, Horvátország szomszédságában helyezkedik el. Az ingatlantól 2 km-re található a kristálytiszta vízéről híres Gyékényesi tó, mely remek kikapcsolódást adhat a pihenésre vágyóknak, horgászoknak. A legközelebbi városok Csurgó és Nagykanizsa
Térkép
Érdeklődés
Kárpáti Csaba
Az értékesítő:
Kárpáti Csaba
Csaszi Ingatlaniroda
+36309592254
 
 
 
 
 
 
Küldés