Eladó ház Kaszó, 68.000.000 Ft, 196 négyzetméter
68 mFt
Kaszó,
eladó ház
Méret:
196 négyzetméter
Szobák:
4 + 3
Fűtés jellege:
Távfűtés
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
3401
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
sorház
Település:
Kaszó
Cím:
Kaszói út 19.
Alapterület:
196 négyzetméter
Ár:
68.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10596435
Szintek száma:
2 szint
Szobák száma:
4 + 3
Fűtés jellege:
távfűtés
Elhelyezkedés:
utcafronti
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
800
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Kaszón Somogy-megyében, nagy erdőkkel körülvett, vadászatáról külföldön is híres üdülőfaluban eladó egy földszint + emelet + tetőtér beépítéses, mindösszesen 196 m2-es, K-D-Ny.-i tájolásának köszönhetően napfényes, sorházas ingatlan. Az emeleti szint a fából készített, fedett lépcsőfeljárón keresztül közelíthető meg, ahol egy 2 külön bejárattal rendelkező, 146 m2-es, kitűnő állapotú, tágas lakást alakították ki, amely elrendezésében egy amerikai konyhából, 2 hálószobából, egy nappali+alkóvból, 2 fürdőszobából, 2 Wc - ből áll. Az ingatlan súlypontja a 28 m2-es nappalival közvetlen kontaktban levő 16 m2-es télikert, ami a terasz szerepét is kiválóan betölti, mivel innen minden évszakban páratlan látványt és élményt nyújt az átgondolt, parkosított, ápolt és gondozott kert, ami a télikertből pár lépcsőfokkal könnyen elérhető. A lakás színvonalát emeli többek között az egyedi készítésű fa konyhabútor, a fa belső és külső nyílászárók, a beépített szekrények, a fa parketták, a 3 db inverteres /hűtő-fűtő/ klíma, valamint a teljesen új fürdőszobák. A külső lépcsőfeljáró végén, a tetőtérben helyezkedik el a külön helyrajzi szám alatt nyilvántartott, 50 m2-es, külön bejáratú lakás, amely egy előtérből, előszobából, nappaliból, 2 hálószobából, fürdőszobából, WC-ből áll. A klímázott apartman kihasználtsága - a magas minőségi színvonalának is köszönhetően - nagyon jó, hasznosítása tisztességes bevételi forrást adhat a jövőbeni tulajdonosnak is. Az ingatlanhoz tartozik még a 2 db. külön bejáratú, egyenként 14 m2-es garázs is, valamint a szuterén szinten egy ablakkal ellátott, fűtött, járólapozott, 2 helyiségből álló, 25 m2-es tároló is.
Az ingatlanokhoz tartozó 800 m2-es saját használatú telek nyugati részén helyezkedik el az az intim szféra, ahol a csobogóval ellátott kerti tó mellett, kialakítottak egy vörös tölgyből készített, nagy méretű filagóriát mennyezeti ventilátorral, alatta kerti bútorokkal, mellette egy panorámás egyedi készítésű szaunát, valamint egy szerszámos tárolót. A kertet a lakásból irányítható fényerő szabályzós lámpákkal látták el. Az ingatlannak saját kútja van, így a kert öntözése is innen van megoldva.
A minden szegmensében kitűnő állapotú, minőségi, igényes ingatlant szívesen ajánlom állandó otthonnak, vagy azoknak, akik nyaralót szeretnének egy csendes, fákkal körbeölelt nyugodt környezetben, illetve azoknak, akik egy tradicionális természetvédelmi környezetben keresnek befektetési lehetőséget.
Érdeklődés
Kárpáti Csaba
Az értékesítő:
Kárpáti Csaba
Csaszi Ingatlaniroda
+36309592254
 
 
 
 
 
 
Küldés