Eladó ház Kaszó, 46.000.000 Ft, 146 négyzetméter
46 mFt
Kaszó,
eladó ház
Méret:
146 négyzetméter
Szobák:
3 + 1
Fűtés jellege:
Távfűtés
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
3406
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
sorház
Település:
Kaszó
Cím:
Kaszói u. 19
Alapterület:
146 négyzetméter
Ár:
46.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10687598
Szintek száma:
2 szint
Szobák száma:
3 + 1
Fűtés jellege:
távfűtés
Elhelyezkedés:
udvari
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
550
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Kaszón Somogy-megyében, nagy erdőkkel körülvett, vadászatáról külföldön is híres üdülőfaluban eladó egy földszint + emelet, mindösszesen 146 m2-es, K-D-Ny.-i tájolásának köszönhetően napfényes, sorházas ingatlan. Az emeleti szint a fából készített, fedett lépcsőfeljárón keresztül közelíthető meg, ahol a 2 külön bejárattal rendelkező, kitűnő állapotú, tágas lakást alakították ki. A lakás helyiségei egy amerikai konyhából, 2 hálószobából, egy nappali + alkóvból, 2 fürdőszobából, 2 Wc-ből állnak. Az ingatlanban pár éve alakították ki a nappaliból nyíló 16 m2-es, impozáns télikertet, ami a terasz szerepét is kiválóan betölti, mivel innen minden évszakban páratlan látványt és élményt nyújt az átgondolt, parkosított, ápolt és gondozott kert, ami ebből a helyiségből pár lépcsőfokkal könnyen megközelíthető. Az ingatlanhoz tartozik még egy önálló garázs, előtte akár 2 db. gépkocsi parkolására is alkalmas területtel.
A lakás színvonalát emeli többek között az egyedi készítésű fa konyhabútor, a fa belső és külső nyílászárók, a beépített szekrények, a fa parketták, a 2 db inverteres /hűtő-fűtő/ klíma, valamint a teljesen új fürdőszobák.
Az ingatlanhoz tartozik még a 2 db külön bejáratú garázs is, valamint a szuterén szinten egy ablakkal ellátott, fűtött, járólapozott, 2 helyiségből álló tároló is.
Az ingatlanokhoz tartozó 550 m2-es saját használatú telek nyugati részén helyezkedik el az a kis "oázis", ahol a csobogóval ellátott kerti tó mellett, kialakítottak egy vörös tölgyből készített, nagy méretű filagóriát mennyezeti ventilátorral, alatta kerti bútorokkal, mellette egy panorámás egyedi készítésű szaunát, valamint egy szerszámos tárolót. A kertet a lakásból irányítható fényerő szabályzós lámpákkal látták el. Az ingatlannak saját kútja van, így a kert öntözése is innen van megoldva.
A minden szegmensében kitűnő állapotú, minőségi, igényes ingatlant szívesen ajánlom állandó otthonnak, vagy azoknak, akik nyaralót szeretnének egy csendes, fákkal körbeölelt nyugodt környezetben, illetve azoknak, akik egy tradicionális természetvédelmi környezetben keresnek befektetési lehetőséget.
Térkép
Érdeklődés
Kárpáti Csaba
Az értékesítő:
Kárpáti Csaba
Csaszi Ingatlaniroda
+36309592254
 
 
 
 
 
 
Küldés