Eladó ház Kaszó, 22.000.000 Ft, 50 négyzetméter
22 mFt
Kaszó,
eladó ház
Méret:
50 négyzetméter
Szobák:
3
Fűtés jellege:
Házközponti (egyedi mérővel)
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
3405
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Kaszó
Cím:
Kaszói út 19.
Alapterület:
50 négyzetméter
Ár:
22.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10688380
Szintek száma:
3 szint
Szobák száma:
3
Fűtés jellege:
házközponti (egyedi mérővel)
Elhelyezkedés:
udvari
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
250
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Kaszón Somogy-megyében, nagy erdőkkel körülvett, vadászatáról külföldön is híres üdülőfaluban eladó egy tetőtéri nettó 50 m2-es, bruttó 60 m2-es, K-Ny.-i tájolásának köszönhetően napfényes, újszerű állapotú lakás. Az ingatlan a fából készített, fedett lépcsőfeljárón keresztül közelíthető meg, amely egy előtérből, előszobából, nappaliból + 2 hálószobából, fürdőszobából, WC-ből áll. A magas minőségi színvonalú és igényesen berendezett lakás, hűtő-fűtő klímával ellátott és a fotókon látható teljes bútorzata és a berendezési tárgyak az árban benne foglaltatnak. Az ingatlan környezete, belső elrendezése, kitűnő állapota, akár apartmanként történő hasznosítása hosszútávú, tisztességes bevételi forrást adhat a jövőbeni tulajdonosnak is.
Az ingatlanhoz tartozik egy parkosított 250 m2-es önálló telek, melyen egy fából készült filagóriát alakított ki a tulajdonos. Az ingatlanhoz saját garázs tartozik előtte gépkocsi beállóval.
Szívesen ajánlom állandó otthonnak, vagy azoknak, akik akár nyaralót szeretnének egy csendes, fákkal körbeölelt nyugodt környezetben, illetve azoknak, akik egy tradicionális természetvédelmi környezetben keresnek befektetési lehetőséget.
Térkép
Érdeklődés
Kárpáti Csaba
Az értékesítő:
Kárpáti Csaba
Csaszi Ingatlaniroda
+36309592254
 
 
 
 
 
 
Küldés